Jäsenkirjeitä

 

Tesoma-seura ry                      Jäsenkirje kevät 2023

 

 

On aika kutsua Teidät kaikki mukaan Tesoma-seuran kevään toimintaan.

Tesoma-seura täyttää tänä vuonna 20 vuotta, nopeasti nuo vuodet ovat vierineet. Jotain on saatu aikaan, mutta tulevaisuuteenkin riittää yhteisten asioiden seuraamista ja niihin vaikuttamista. Pyritään yhdessä vaikuttamaan oman alueemme kehittymiseen ja viihtyisyyteen.

Seuran hallitus on tavallaan työkalu yhteisten asioiden hoidossa, pyrimme kuuntelemaan jäsentemme tarpeita ja ehdotuksia, ja toteuttamaan ne mahdollisuuksiemme rajoissa. Yhteistyötä ja vuorovaikutusta alueen muihin toimijoiden ja kaupungin kanssa pyritään laajentamaan koronavuosien jälkeen.

Etsimme myös uusia tapoja ja mahdollisuuksia toimia omalla alueellamme.

Tesoman alueella on juuri alkanut Ekokumppanien ja Tampereen kaupungin organisoima Hiilineutraaleja Tekoja - kehitysohjelma 2022–2025.  Ekokumppanit ja kaupunki etsivät yhdessä asukkaiden ja yhteisöjen kanssa arjen ratkaisuja, ja juuri omalle alueelle parhaiten sopivia ideoita ja tarpeiden tuomista esille teemalla ”Sujuva ja kestävä arki”. Projekti käynnistyy kolmella alueella; Täällä lännessä mukana on Tesoma, Ikuri, Rahola ja Tohloppi. Koillisessa alueena on Leinola ja Vehmainen, etelässä Vuores.

Tesoma-seuraa pyydettiin mukaan hankkeeseen ja lähdemme avoimin mielin mukaan katsomaan mitä se meille tarjoaisi.

Meillä on alueella hyvät peruspalvelut niin kaupallisella kuin julkisellakin puolella. Meillä on hyvät ulkoilualueet käden ulottuvilla ja erilaisia liikuntapaikkoja paremmin kuin monella muulla alueella. Linja-autoverkostot ja lähijuna palvelevat hyvin siirtymisessä alueen sisällä ja kauemmaskin.

Mitä hanke voisi tuoda meille? Tarvitaanko meillä jotain korjauspajaa, kirpputoria, teemailtoja eri aiheista, tai jotain muuta se selviää ajan myötä. Saisimmeko teiltä hyviä ideoita?

Tesoma-seuralla on nyt haaste saada retkille osallistujia. Kokeilemme yhteistyötä Tuovisen bussiyhtiön kanssa, jos matkalaisia ei ole tarpeeksi he yrittävät löytää matkaseuraa. Tavoite on saada retket toteutettua.

Olemme saaneet mahdollisuuden osallistua myös Tampereen eläkkeensaajat ry:n kesäteatterimatkalle Nokialle.

Suunnittelemme myös kotimaan retkeä kesälle ja toukokuulle siivoustalkoita, näiden aikataulut selkeytyvät myöhemmin.

20vuotis-juhlan aika on myöhemmin kesällä ja syksyllä, seuraa ilmoitteluamme verkkosivuillamme, Facebookissa, Westerin ilmoitustauluilta, tai poikkea infopisteessä juttelemassa.

Jäsenmaksun voit kätevästi hoitaa infopisteessä tai saat puhelimitse Tesoma-seuran numerosta pankkiyhteystiedot, jos haluat käyttää pankkien verkkopalvelua. Valmiiksi täytettyjä tilisiirtolomakkeita emme enää postita. Jäsenmaksu on edelleen 7 €.

Jos yhteystietosi ovat muuttuneet, muistathan päivittää ne seuran sähköpostiin tai infopisteellä.

Infopiste pyritään järjestämään kuukausittain.

Seuraavat infopistepäivät ovat Westerin aulassa

 la 18.3 klo 9.30–14.00 ja pe 21.04. klo 10–16.00

Tervetuloa paikalle juttelemaan ja hoitamaan jäsenasioita!

 

 

Tesoma-seuran sääntömääräinen kevätkokous 25.4. klo 17.30 alkaen

Hyvinvointikeskuksen Lystisalissa. Kahvitarjoilu klo 17.00 alkaen.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa mukaan.                                                                                                                                                          

 

TULEVIA MATKOJA

 

Retki Serlachius museoon, Mänttä la 01.04.2023 kokopäiväretki. Sisältää Tuovisen bussikuljetukset, opastuksen, lounaan ja kahvin.

Hinta 60 €, maks. viim. 20.03.

 

Matka Pärnuun 08.06.- 11.06.2023 Kylpylähotelli Strand SPA

Sisältää Tuovisen bussikuljetukset koko matkan ajan

meno-paluu laivamatkat kansipaikoin

majoitus aamiaisella

SPA-osaston vapaan käytön

sitovat ilmoittautumiset 24.03. mennessä

Hinta 299 €/hlö H2

 

Kesäteatteriretki Nokian kesäteatteri, Kultaiset korvarenkaat 09.07.2023 klo 14.0Yhteistyössä Tampereen Eläkkeensaajat ry:n kanssa.

Sisältää kuljetukset Tesomalta, teatterilipun, väliaikakahvin ja viinerin

Hinta 35 €. Tarkemmat tiedot myöhemmin.


 

 

Nyt tiedossa oleville matkoille ilmoittautumisaika on harmillisen lähellä, mutta yritetään järjestää uusia kohteita. Niistä tulee ajallaan tietoa seuran tiedotuskanaviin.

Haluatko liittyä mukaan matkoista tiedottavaan sähköpostitusrinkiin, ilmoittaudu mukaan.

Samoin jos haluat kysyä jotain matkoista tai ilmoittautua niille. Nopeimmin saat yhteyden puhelimitse Tesoma-seuran numeroon. Jäsenasioissa ja matkoissa voit olla yhteydessä Tesoma-seuraan joko puhelimitse 040 153 9296 tai s-postitse tesoma.seura@gmail.com

 

Ilmoituskanavamme ovat: www.tesomaseura.fi, Facebook ryhmä Tesoma Seura, kauppakeskuksen Westerin ilmoitustaulu, 2 krs sekä hyvinvointikeskuksen ilmoitustaulu, 1 krs. Hyvinvointikeskuksen 1 krs:ssa on postilaatikkomme, johon voit halutessasi jättää meille viestiä & palautetta. Risuja ja ruusuja.

                                                                                       Irma Hellsten pj