Jäsenkirjeitä

JÄSENKIRJE                                                                                               SYKSY 2021

Yrityksillä ja yhdistyksillä on ollut vaikeat ajat viimeiset pari vuotta korona-epidemian takia. Tesoma-seura ei ole tästä poikkeus. Käytännössä kaikki näkyvä seuran toiminta kuten tapahtumat ja matkat jouduttiin lopettamaan erilaisten rajoitusten takia.  Nopeasti muuttuvan tautitilanteen takia rajoitusten koko ajan muuttuessa toiminnan suunnittelu ja tapahtumien järjestäminen olivat käytännössä mahdotonta koska ei ollut mahdollista tietää millaiset rajoitukset ovat voimassa tapahtuman suunniteltuun toteutusaikaan johon saattoi olla kuukausia aikaa.  Matkojenkaan järjestäminen ei onnistunut maahantulo- ja matkustussäädösten muuttuessa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Tälle asiantilalle emme voineet muuta kuin sopeutua vallitsevaan tilanteeseen. Seura jatkoi toimintaansa mahdollisuuksien mukaan etätyöskentelynä. Alueen asioita olemme seuranneet koko ajan ja niihin kantaa ottaen.

Ruska-aika on komeimmillaan ja luonto valmistautuu talvilepoon. Tesoma-seurassa katsotaan silti jo toiveikkaana eteenpäin. Näyttäisi siltä, että tilanne on helpottumassa ja toivottavasti pääsisimme jo pian palaamaan mahdollisimman normaaliin toimintaan. Joitakin liikuntaryhmiä onkin jo voitu aloittaa.  Lisää tietoa toiminnan käynnistymisestä saa parhaiten verkkosivuiltamme sekä Tesoma-seuran ilmoituksista alueen ilmoitustauluilta.

Tesoman alueen muuttuminen moderniksi lähiöksi on jatkunut kiitettävästi. Viimeisimpinä muutoksina uusi rautatieseisake on vihdoin otettu käyttöön ja aivan liikekeskusalueen kupeeseen alkaa piakkoin nousta uusia asuintaloja joiden katutasoon on luvattu liiketilaa pienyrityksille.

Tesoma-seura seuraa alueemme hankkeita ja kutsuu myös kaikkia Tesoman alueesta kiinnostuneita osallistumaan toimintaan. Vain osallistumalla voi vaikuttaa niin pieniin kuin isompiinkin asuinalueemme asioihin. Seuratoiminnan jälleen päästessä kunnolla vauhtiin jokaiselle sopivia tilaisuuksia tulla mukaan varmasti on edessä.

Tervetuloa mukaan!

Kaupunginosayhdistys Tesoma-seura ry.

Kaupunginosayhdistys Tesoma-seura ry:n

kevät- ja syyskokoukset 2021

järjestetään Tesoman hyvinvointikeskuksessa 27.10.2021 klo 17 alkaen.

TULEVAA TOIMINTAA

• Infopisteitä järjestetään hyvinvointikeskuksella 13.11.2021 sekä 4.12.2021 molempina päivinä klo 10-12 jossa on mahdollisuus maksaa jäsenmaksu sekä hankkia seuratuotteita ja tavata seuran väkeä.  Jäsenmaksu on 7 euroa ja maksun voi maksaa myös seuran tilille          FI58 5730 0820 9311 58

Viitettä et tarvitse. Viestiksi voit laittaa Jäsenmaksu 2021

Jos olet epävarma jäsenmaksusi tilanteesta, voit myös soittaa

Susannalle puh. 045 3294373

• Koronatilanteen takia perinteistä puurojuhlaa ei vielä järjestetä. Myös matkat ovat toistaiseksi tauolla.   Ensi kesälle on kuitenkin jo alustava varaus viikon Tarton matkaa varten alkaen 6.6. 2022.

• Kävelyryhmä ”Tesoma tunnetuksi ” lähtee keskiviikkoisin klo 14 Tesoman valtatie 36:n kohdalta bussipysäkiltä. Tavoite on rauhalliseen tahtiin kierrellä Tesomaa ja yhdessä tutustua mitä alueelta löytyy.

• Sauvakävelyryhmä puolestaan lähtee omalle lenkilleen Veikonpuistosta (Tesomajärvenkatu 14) perjantaisin klo 14.

• Kotipirtillä on mahdollisuus käydä tiistaisin kuntosalilla. Naisten vuoro alkaa klo 13.45 ja miesten vuoro klo 14.45.