Jäsenkirjeitä

J Ä S E N K I R J E   -  syksy 2014

Tesoma-seuran vuoteen on jälleen mahtunut lukuisia tapahtumia. Alueellamme on järjestetty niin seuran järjestämiä tapahtumia, kuten jo perinteeksi muotoutunut Ilta Virontörmässä sekä myös muiden organisoimia tapahtumia joihin seura on osallistunut eri tavoin. Näyttävimpänä näistä nousee YLE Tampereen aluelähetysviikko jossa Tesoma sai osin jopa valtakunnallista näkyvyyttä.

Tämä jos mikä on ollut omiaan nostattamaan Tesoman ja tesomalaisten arvostusta sekä muistuttamaan asuinalueen omaleimaisuudesta. Myös kaupungin OmaTesoma-hanke on saanut tästä lisää vauhtia ja toivottavasti piakkoin alkaa myös konkreettiset uudistukset näkymään. Hyvän aikaa niitä onkin jo suunniteltu.

Erinäiset hankkeet muuttavat myös alueemme palvelutarjontaa.  Osa palveluista siirtyy hankkeiden edetessä väliaikaisiin väistötiloihin, osa taas poistuu kokonaan sopivien korvaavien tilojen puuttuessa alueelta. Oman alueen palveluita käyttämällä varmistamme parhaiten palveluiden menestymisen lähipalveluina myös jatkossa. Uusien, monikäyttöisten tilojen tarjonnan lisääntyessä myös poistuneita palveluita toivottavasti palaa alueelle.  Muutaman vuoden ajan myllerrys kuitenkin jatkunee joten kärsivällisyyttä tarvitaan puolin ja toisin.

Vaikka vuoden pimeintä aikaa elellään, niin Tesoma-seura ei suinkaan ole vaipunut talven horrokseen. Monenlaista touhua on ollut ja syyskokouksen (26.11.  kello 18 Wihreässä puussa, Ristimäenkatu 35) lisäksi vielä on ainakin maukasta puuroa tarjolla kun seuran tarmokkaat kokit keittävät jälleen joulupuuron kirkolla 12.12. Näistä ja muista tapahtumista löytyy lisätietoa taustapuolelta sekä viimeisimmät tiedot aina seuran nettisivuilta www.tesomaseura.fi ja ilmoitustauluilta kirjastosta ja kauppakeskuksilta.

Tesoma on nyt muutoinkin uudistumassa. OmaTesoma-hankkeen myötä Tesomajärven rantapoluille on luvassa vihdoin uutta valaistusta ja mm. kaivattuja roskakoreja. Radioviikolla saimme kuulla että myös liikekeskushanke on nytkähtämässä kohti toteutusvaihetta, samoin kuin yhtenäiskoulukin.

Tesoma-seura osallistuu aktiivisesti näihin hankkeisiin ja kutsuu myös kaikkia Tesoman alueesta kiinnnostuneita osallistumaan toimintaan. Vain osallistumalla voi vaikuttaa niin pieniin kuin isompiinkin hankkeisiin. Jos vielä et ole mukaan ehtinyt, joulupuuron äärellä on mukava aloittaa tutustuminen innostavaan Tesomaseuran porukkaan.

Tervetuloa mukaan !

Kaupunginosayhdistys Tesoma-seura ry.

- toinen sivu -

T U L O S S A :

Syksyn  tapahtumat:

- Kotipirtillä joogaa 21.11. klo 17-18.30, teemana tasapaino

- Tesoma-seuran syyskokous  Wihreässä puussa , Ristimäenkatu 35

26.11.2014 klo 18:00

Syyskokousasiaa ja kahvia tarjolla sekä tilaisuus keskustella ja kuulla Tesoman

alueen  moninaisista hankkeista.

- Kahvikuppikaraoke 3.12.2014 klo 18:00 - 19:30 Wihreässä Puussa.

- Puurojuhla Tesoman kirkolla 12.12. klo 18.

Paikkoja rajoitetusti. Liput 2 EUR. Liput ostettava ennakkoon.

Lippujen tuotto kokonaisuudessaan Harjun seurakunnan diakoniatyölle.

Lippuja myydään niin kauan kuin niitä riittää Ilmoitustaululla mainituissa tilaisuuksissa

Liikunta:

- Sauvakävelyryhmä lähtee joka perjantai klo 15.30 Tesomajärven kentältä
   Kaikki  ovat  tervetulleita, eikä maksa mitään!

- Tesoma-seuran kuntosalivuorot Kotipirtillä

joka tiistai, miehet klo 15-16, naiset klo 16-17

Kasvata kuntoasi hyvässä seurassa

Lisätietoja tapahtumista saa Tesoma-seuran puhelinnumerosta 045 3294373.

Seuraa ilmoitteluamme AL tapahtumakalenterissa, ilmoitustauluillamme ja poikkea infopisteissämme.

Voit laittaa Länsiportin aulassa olevaan postilaatikkoomme ideoita, retkitoiveita ym.